Victoria will be chatting live via Ustream this Saturday

28. září 2011 v 14:26 | *BeAtTa |  NEWS & INFO-Articles
Mám pro vás ůžasnou novinku a to Live Chat s Victorii už tuhle sobotu!

LIVE Chat with Victoria Justice
Saturday, October 1 · 12pm PST
www.ustream.tv/victoriajustice

International Times:
· Argentina: 4:00 PM
· Australia: 6:00 AM
· Brazil: 4:00 PM
· Germany: 9:00 PM
· Mexico: 2:00 PM
· Philippines: 3:00 AM
· UK: 8:00 PM
· Venezuela: 2:30 PM




 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama