Září 2011

VGS - 1 kolo !

30. září 2011 v 19:40 | *Sonya |  VELKÁ GRAFICKÁ SOUTĚŽ
Takže tu mám vyhodnocení prvního kola. Další kolo,bude kdo nepošle výtvory vypadává !
Je mi docela líto,že 4 lidi poslali výtvory z 6..

Awý
loading loading loading loading loading
5/5
Avatary se mi moc líbí ^^

TV-i-love
imagebam.com imagebam.com
3,5/5
Líbí :)

Happy Cow
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
4/5
Avatary jsou pěkný :)

Juicy*
1 2 5 4 3
Včera si ještě poslala výtvory. Musím říct,že ty animce se ti povedly !^^
5/5
Annie
Neposlali výtvory
0/5
Mauu :P
Neposlali výtvory
0/5


Bude se hlasovat do 10.10 !

VICTORIA JUSTICE//BLEND

30. září 2011 v 15:09 | *Sonya |  GRAPHIC-Blends
Udělala jsem blend.Můj první blend :D
Jsem s nim spokojená :D A jaký se vám zdá ?

Girl’s Life Magazine Scans

30. září 2011 v 14:10 | *Sonya |  PHOTOGALLERY-In Magazines
Vick se objevila na titulní stránce Girl's Life Magazine Scans
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

HOT or NOT - Říjen 2011

28. září 2011 v 17:00 | *Sonya
HOR OR NOT ?

Týden 19.-25.9.2011

28. září 2011 v 16:30 | *Sonya |  SITE-Statistics
Pondelí - 28
Úterý - 13
Středa - 48
Čtvertek - 44
Pátek - 39
Sobota - 42
Neděle - 60
Celkem- 274
Když jsme minulý týden založily blog. Tak je docela slušná.Děkujem.


Victoria will be chatting live via Ustream this Saturday

28. září 2011 v 14:26 | *BeAtTa |  NEWS & INFO-Articles
Mám pro vás ůžasnou novinku a to Live Chat s Victorii už tuhle sobotu!

LIVE Chat with Victoria Justice
Saturday, October 1 · 12pm PST
www.ustream.tv/victoriajustice

International Times:
· Argentina: 4:00 PM
· Australia: 6:00 AM
· Brazil: 4:00 PM
· Germany: 9:00 PM
· Mexico: 2:00 PM
· Philippines: 3:00 AM
· UK: 8:00 PM
· Venezuela: 2:30 PM


Design #1

27. září 2011 v 21:40 | *Sonya |  SITE-Layouts
Design by: Sonya
Colours: černá,červená
Spokojenost: 85%
Od: 15.9
Do: 25.9
Tento design byl první na blogu.Dělala jsem ho sama.Mě se dost líbil.
Doufám,že vám taky :)

VGS - Zadání 1.kola

26. září 2011 v 15:49 | *Sonya |  VELKÁ GRAFICKÁ SOUTĚŽ
Mám tady zadání do prvního kola.

Na náš email victoria-daily@seznam.cz pošlete 5 avatarů z TĚCHTO obrázků.
Můžete si vybrat jaké chcete,ale musí být z těchto shootu !

Seznam soutěžících
Mauu :P
Tv-i-love
Annie
Awý
Juicy*
Happy Cow

Máte čas do 30.9
Pokuď výrobky nepošlete, budete mít 0 bodů.


Kompletní discography Vicky !

26. září 2011 v 14:09 | *Sonya |  VICTORIA JUSTICE-Discography
DISKOGRAPHIE

ALBA:

Spectacular:
• Vydáno: 3.2.2009
• Formát: CD, digitální download

Victorious:
• Vydáno: 2.8.2011
• Formát: CD, digitální download